La dolce vita i semesterbyn

Vi kände på en gång att vi hade kommit rätt. “Ja, då vet vi vart vi kommer att semestra de närmaste tio åren” sa min man när vi hade tagit vår första lilla promenad på området. Det är en riktig fullträff, särskilt för familjer. Här finns allt vad vi behöver för att verkligen kunna koppla av och hämta nya krafter.

Hotellrummet är rymligt med fyra sängar (!) och en stor balkong. Anläggningen modern och vårdad. Fin trädgård och planteringar.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middag. Systemet är enkelt. Vi har vårt bord och går och hämtar vad vi vill ha från en stor buffé.
Frukost 7.30-10.00
Lunch 12.30-14.00
Middag 19.30-21.00
Frukostbuffén innehåller yoghurt, müsli, frukt, bröd, skinka, ost, croissanter, kakor, te, kaffe och juicer. Det jag glömt att nämna fanns säkert det med. Till lunch och middag finns ett stort urval på antipasti, primi och secondi. Färsk sallad, grönsaker och frukt. Vin, vatten och efterrätt. Det finns verkligen något för alla smaker, barn som vuxen.

På området finns en stor lekplats med hoppborg och rutschkanor i alla möjliga fasoner för de mindre barnen.

Aktiviteter av alla slag för barn (från 4 år) och ungdomar. Även tennisbanor, en utomhusteater, en dansbana och diverse sportaktiviteter såsom surfskola och vattengympa.

Det finns en stor pool och en mindre barnpool med en bar/café. Till havet och jättesandstranden är det 500 m och det finns ett litet tåg som man kan åka genom den svala pinjeskogen om man vill. På stranden finns det naturligtvis strandsängar och parasoll till alla hotellets gäster.

På området finns även några butiker med kläder, leksaker, apotek, produkter från regionen och souvenirer.

Det går naturligtvis alldeles utmärkt att ignorera alla aktiviteter och bara äta gott och ligga under ett parasoll vid poolen eller på stranden hela dagen. Det är det jag ägnar mig åt. Flavio är i paradiset och har knappt tid att äta. Han vill bara leka, bada, leka, bada. Han har inte ens tid för glass. Det säger väl ganska mycket…

One response to “La dolce vita i semesterbyn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s