4th Wedding Anniversary – fruktbröllop

This slideshow requires JavaScript.

Today, the 19th of September, we are celebrating our 4th Wedding Anniversary. We got married 4 years ago, on a sunny day, in Palmengarten in Frankfurt. We had 12 invited guests and it was the first time that our families met. The wedding was planned in secret and the invitations arrived to everyone as a surprise. 

______________________

Idag, den 19 september, är det 4 år sedan vi gifte oss min man och jag. Det var en solig septemberdag. Det känns som om det var väldigt väldigt länge sedan. Efter att ha “klarat av” bomulls-, pappers och läderbröllop är vi nu framme vid fruktbröllopet eller eventuellt blomsterbröllopet, det beror på vilken källa man anlitar.

Vi gifte oss i Frankfurts vackra Palmengarten, i det lilla brunnshuset i rosenträdgården, Rosenbrunn. Vi hade 12 gäster och det var den första gången som våra familjer träffades. Jag och min man känner varandra sedan 2002 och hade dock redan träffat respektives familj. Inbjudan skickades ut med överraskningseffekt.

Vigseln gick av stapeln kl 10 på förmiddagen och därefter åt vi lunch på Villa Leonhardi som också nås direkt från parken. En helt utsökt lunch. Sedan tillbringade vi helgen tillsammans med våra nära och kära i den närliggande staden Wiesbaden. Mycket trevligt!

Dagens länkar:
Palmengarten
Villa Leonhardi

Vinflaskorna märkta med de olika årsdagarna fick vi i bröllopsgåva av mina syskon. Det var fyra flaskor, för årsdagarna av bröllopsdagen;
bomull 2009, papper 2010, läder 2011 och trä 2013. Hur kunde de veta redan då att jag skulle vara höggravid idag på bröllopsdagen 2012???

Idag ska vi fira på tu man hand. Ja, i det här fallet räknas inte lady-baby. Hon är ju liksom alltid med… Det blir lunch på en sardisk restaurant när flavio är på Kindergarten. Recension följer.

13 responses to “4th Wedding Anniversary – fruktbröllop

  1. Grattis .. Grattis, underbara foto och vilken fantastisk plats att viga sig – – gillar fotot med flicka som tittar på dina skor. Underbart vacker klänning och enkla ringar … du är en höggravid kvinna med stil. Gillar iden att ingen visste om att de skulle på bröllop. Fruktbröllop, aldrig hört om heller, men det är mycket jag inte hört/

    • tack!! Det är min systerdotter som tar sig en titt under kjolen. Alla dessa titlar på bröllopsdagarna är väl en efterkonstruktion eftersom vi gifter oss så sent och inte “hinner med” diamantbröllop och liknande i vår moderna värld 🙂 Vi får nöja oss med trä och frukt etc… Det är min alldeles högst personliga tolkning 😉

  2. Pingback: Weddingdate on L’isola Sarda | frankfurtmalin·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s