Feber och nagellack
Igår kväll började Flavios ögon att rinna. Näsan rinner redan sedan några veckor, men inte mer än normalt för ett dagisbarn under hösten. Men det märktes att han höll på att bli sjuk med sina rosiga kinder och blänkande ögon. I natt hade han feber och svårt att andas då näsan är täppt.

Under några dagar har vi haft besök av min syster och systerdotter. Min redan tonåriga guddotter. Igår gjorde vi några av de “obligatoriska” aktiviteterna när de är på besök hos oss: shopping i allmänhet men i synnerhet på DM, schampoo-smink-blöjor-och inte att förglömma-nagellacksaffären. Sedan blev det litet SPA här hemma. Vi gjorde blåa ansiktsmasker alla tre och tonårsguddottern fixade naglarna och inventerade alla sina färger, glitter, fransk manikyr pennor, över- och underlack, nagelbandskrämer och klistermärken för att smycka de målade naglarna med.
Sedan åt vi sushi på kvällen. Även det en stående programpunkt under deras frankfurtbesök. Vi ville gå till Sushi Circle för att äta all you can eat men var tvungna att avstyra det när vi såg att Flavio såg så mosig ut. Vi fick ta till plan B och göra en middag hemma med hämtsushi. Det blev jättebra det med!

Advertisements

2 responses to “Feber och nagellack

  1. you’re probably right about the nail polishes! I would need a real SPA weekend now to take care about myself a little… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s