Blir det snö i morgon också?Snö, snö och åter snö. Tur jag tog snökängorna med mig! Flavio leker med detta underbara okända vita. Helst vill han åka “pulkan med ratten”, dvs en gammal snowracer från 70-talet. Annars går det bra att bygga snögubbar, snölyktor eller bara krypa runt och rulla sig i snön. Igår provade han rutschkanan i lekparken. Men den var så isig att han flög ut över kanten. Det är i alla fall roligt att se hur han njuter av att utforska detta nya element!

Efter en eftermiddag ute med alla möjliga snölekar tillsammans med hela kusinskaran ville han inte gå in. Han gick till sin morbror och frågade om det kommer finnas snö även i morgon. En berättigad fråga från ett frankfurtbarn. När min bror försäkrat honom om att det inte fanns någon som helst risk att snön skulle försvinna över natten kom han äntligen in.

Och ja, vi är i Sverige nu.

Advertisements

4 responses to “Blir det snö i morgon också?

  1. Wow … så mycket snö och vi har barmark .. inte rättvis, men det kom ordentligt för 1 vecka sedan när jag var hemma hos mamma i Simrishamn, men borta också. Härligt för barnen med snö … vinter skall vara vinter. Ha det så gott och njut på er.

  2. I don’t read your language, but I admire your photos. They’re very cheery. I wish I knew fbf story behind the pictures. Great photography! 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s