Bästa leksakernaJa, jag vet. Jag skriver ju nästan aldrig… Nu är vi i Sverige på besök. Det är fullt upp med barnen och med mina italienska studier. Livia har börjat smaka på potatis, morötter, banan och gröt. ALLT är jättegott och blir jättekladdigt. Men godast av allt är förstås fortfarande mammas mjölk. Roligast leken är att rulla över från rygg till mage och en av favoritleksakerna är bitringen från MAM.

Flavio däremot livnär sig på köttbullar och plättar. Han vill ha sylt utan bollar. Det betyder lingonsylt utan lingon… Annars är det lightning McQueen som gäller. I ALLA former, överallt och jämt!
-mamma, var är McQueenen? Jodå, det går visst att böja i bestämd form också. Sådär som vi sa att “det var en svensk, en norsk och en Bellman” när vi var små.
Han läser böcker i massor och dansar framför teven, ja precis framför så att ingen ser någonting, till både Melodifestivalen och så ska det låta.

Bästa lekarna sker i snickarboden med morfar. De har byggt en bärgningsbil med kärra, en helikopter och en båt med både segel och motor. Jag sydde seglet…

Advertisements

One response to “Bästa leksakerna

  1. I’m,so glad to hear from you and that life is just good to you all. It reads like the whole family is in the toy business. I don’t have a clue what McQueen is .. more than a fashion house. Delight yourself ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s